Artikkel nr 5 fra blad nr 3-2000
Emne: Sang og musikk
Guds kjærlighet er grenseløs
Av Ole Andreas Meling.

Tittel: Guds kjærlighet er grenseløs
Sanger: Olav M. Lundø
Forlag: Egersund Frikirke
Utgitt: 1999
Pris: CD kr 160,- MC kr 85,-

Egersund Frikirke og Olav M. Lundø har virkelig gledet med utgivelse av denne CD'en. Den inneholder flere kjente sanger som "Stor er din trofasthet", "I syndsforlatelsens rike" og "Jag har hört om en stad". Og den har enkelte mer ukjente sanger som "Jesus er veien, sannheten og livet", "Livet er skjønt" og "Tenk at min frelser elsket meg". Den sistnevnte er forøvrig etter mitt syn et høydepunkt på CD'en. Alle sangene kommer inn under kategorien evangeliske sanger. De er fylt av en undring over frelsen i Kristus. Den samme undring kjente jeg på når jeg lyttet til CD'en. Enhver himmelvandrer kan høre seg glad her.

Imponerende er det også å høre det varierte akkompagnementet. Det gjør det spennende og behagelig å lytte til, og virker ikke overmettet. Alle sanger har piano og kontrabassakkompagnement. Ellers varieres det med kornett, saxofon, trekkspill, orgel, gitar og mandolin m.m. Alt er spilt vakkert og behagelig. Særlig vil jeg framheve saxofonisten. Har de alle disse musikk-krefter tilknyttet frikirken, så er det imponerende. I alle fall når de bruker det på denne måten.

Sangeren Olav M. Lundø har en forholdsvis god røst, og formidler tekstene varmt, klart og ekte. Det følger også tekstark med CD'en.

Jeg anbefaler CD'en på det varmeste.